Esittely

Palikkatakomo RY on Suomen LEGO-harrastajien rekisteröity yhdistys, jonka tehtävänä on koota kasaan suomalaisten LEGO-harrastajien sankka joukko ja tukea harrastusta maassamme. Tarkoituksena on luoda Palikkatakomosta yhteisö, jonka kautta harrastajat voivat kommunikoida muiden samanhenkisten rakentajien ja pakertajien kanssa. RY:n toimintaan kuuluu erilaisten näyttelyiden ja kilpailuiden järjestäminen, LEGO-teoksista, uutisista ja seteistä keskustelu ja kaikki mahdollinen LEGO-aiheinen toiminta.

RY:n vuosimaksu on 20€ ja tulee maksaa 30 vuorokauden sisällä liittymisestä. Jäsenmaksun maksettuaan jäsen pääsee foorumilla yhdistyksen alakategoriaan ja saa esimerkiksi mahdollisuuden osallistua LEGO-yhtiön vuosittain järjestämään erityiseen LUGBULK-massatilaukseen. Myös tapahtumissa ja muussa toiminnassa yhdistyksen jäsenet ovat etuoikeutettuja. Yhdistykseen voivat liittyä 16 vuotta täyttäneet henkilöt.

Palikkatakomon foorumi on osa RY:n toimintaa. Foorumille liittyminen ei vaadi RY:n jäsenyyttä ja on ilmaista. Myös tapahtumiin, kilpailuihin ja näyttelyihin on mahdollista osallistua kuulumatta yhdistykseen.

Mikäli sinua kiinnostaa liittyä ry:n jäseneksi, ota yhteyttä hallitukseen käyttämällä sähköpostia yhdistys@palikkatakomo.org. Kerro viestissä nimesi, mahdollinen fooruminimesi sekä ikäsi ja tietoa harrastuneisuudestasi tai muusta syystä miksi haluat liittyä yhdistyksen toimintaan.

Palikkatakomo_rekisteri_ja_tietosuojaseloste.pdf
Palikkatakomo_Yhdistyksen_Saannot.pdf

Mikä?

Palikkatakomo ry on yhdistys, joka pitää yllä LEGO-harrastustoimintaa Suomessa. Yhdistys kerää yhteen koko Suomen sankan harrastajakunnan. Palikkatakomo on toiminut vuodesta 2008 asti Suomen aktiivisimpana LEGO-foorumina ja olemme toiminnallamme ja osaamisellamme saavuttaneet jo tunnustusta LEGO-yhtiöltä. Hallitukseen voi olla yhteydessä sähköpostilla henkilokunta@palikkatakomo.org.

Lue lisää

Kenelle?

Palikkatakomo on tarkoitettu kaikille LEGO-palikoista kiinnostuneille, olivatpa he sitten rakentajia, keräilijöitä, animoijia tai muuten vain palikoista kiinnostuneita. Foorumimme on ikärajaton mutta suurin osa toiminnastamme on suunnattu vanhemmille harrastajille. Yhdistykseen liittymisen ikäraja on 16 vuotta.

Lue lisää

Näyttelyt?

Suurelle yleisölle näkyvin toimintamme on erilaiset näyttelyt, joita pidetään noin 3-4 kappeletta vuosittain. Nämä näyttelyt sijoittuvat ympäri Suomea ja niissä esittelemme harrastusta ja uusimpia teoksiamme. "Tavaramerkiksemme" näyttelyissä on kohonnut Moduverse-yhteisteos, jossa runsas joukko harrastajia rakentaa yhteistuumin suuren kokonaisuuden.

Lue lisää

Muu toiminta?

Näyttelyiden lisäksi RY järjestää erilaisia kilpailuita, massatilauksia ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Lisäksi keskustelufoorumilta löytyy aina kinnostavia uusia teoksia kommentoitavaksi, settejä arvioitavaksi ja mielenkiintoisia seikkoja löydettäväksi.

Lue lisää